İlanlar
Burs ve Fon Duyuruları
Burs Duyuruları : Jean Monnet Burs Programının 2019-2020 akademik yılına ilişkin başvurular 4 Ekim 2018 tarihinde başlamıştır. Başvurular 4 Aralık 2018 tarihinde sona erecektir.
Jean Monnet Burs Programı Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyelik hedefi çerçevesinde, AB müktesebatına ilişkin alanlarda uzmanlaşmış kişi sayısını artırarak bu alanda ihtiyaç duyulan idari kapasitenin oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.
2019-2020 akademik yılında 180 kişiye burs verilmesi planlanmaktadır. AB müktesebatı konusunda uzmanlaşmak isteyen herkese açık olan Jean Monnet Burs Programına;
– kamu çalışanları (kamu tüzel kişiliğini haiz meslek kuruluşları, odalar, yerel yönetimler, kalkınma ajansları vb. kuruluşlarda çalışanlar dâhil)
– özel sektör çalışanları (sivil toplum kuruluşlarında, yerleşik yabancı misyonlarda vb. çalışanlar dâhil)
– üniversitelerin akademik veya idari personeli
– üniversitelerin lisans düzeyinde son sınıf veya lisansüstü (yüksek lisans veya doktora) öğrencileri başvuruda bulunabilir.
Başvurular kapalı zarf içerisinde posta veya kargo yoluyla veya elden, 4 Aralık 2018 saat 17:00’a kadar Merkezi Finans ve İhale Birimi’nin aşağıdaki adresine ulaştırılmalıdır:
Merkezi Finans ve İhale Birimi (MFİB)
Sn. M. Selim USLU (Başkan)
Hazine ve Maliye Bakanlığı Kampüsü E Blok İnönü Bul. No:36 06510 Emek, Ankara/ Türkiye
Detaylar için aşağıdaki belgeleri inceleyiniz. Duyuru metninde belirtilen hususlara ilişkin bilgi talepleri jm2019-2020@jeanmonnet.org.tr adresi üzerinden iletilebilir.
Duyuru ve Başvuru Belgeleri:
Duyuru Metni 2019-2020
İngilizce Başvuru Formu 2019-2020 (Ek 1. Başvuruda kullanılması gereken formdur.)
Türkçe Başvuru Formu 2019-2020 (Ek 2. Örnektir, başvuruda kullanılamaz.)
Öngörülen Takvim (Ek 3)
Bilgi Amaçlı Belgeler (Bilgi dokümanlarıdır. Başvuru esnasında kullanılmasına gerek yoktur.)
Kaynak
Atık Gaz
Kazancım Atık Üçüz Dönüşüm – Triple Transformation
Son yıllarda yaşanan sosyal konularda kuşaklar arasındaki farklılıkların nitelendirmesi, teknolojide yaşanan baş döndürücü gelişmeler, sürdürülebilirlik gibi kavramların harmanlanması ile girişimler perspektiflerine üçlü dönüşüm kavramını alması çok da uzak değil, Üçlü Dönüşüm kavramı ise Sosyal, Çevresel ve Teknolojik gelişmeleri odağına alacak bir yaklaşımı referans almayan girişimlerin başarılı olması pekte mümkün görülmüyor.
Kazancım Atık olarak, Üçüz Dönüşüm kavramı noktasında Sosyal, Çevresel ve Dijital dönüşümün arifesindeyiz. Kazancım Atık tüm atık yönetim sistemini kökünden değiştirecek bir Atık EkoSitemi fikri sunuyor. Blok zincir tabanlı atık yönetimi uygulamamız ile tüm atıkların üretimden geri kazanım/bertarafa kadar kayıt altına alınarak izlendiği ve ödüllendirme/bağış opsiyonu bulunan bir Merkeziyetsiz uygulamadır.
Atık talepleri üç şekilde yapılacaktır.
1- Kapıdan Teslim
2- Mobil Atık Getirme Merkezine Teslim
3- Atık Getirme Merkezine Teslim
Yukarıda yer alan teslim noktaları farklı fiyatlandırma ile mümkün olan ez emisyon ile atıkları kaynağında ayrı toplanmasıdır. Kazancım Atık sistemimizde atıkların toplanmasında harcanan emisyon miktarları ve atıkların geri kazanımı ile elde edilen karbon emisyon tutarında düşülerek net karbon emisyon kazanım miktarları da takip edilebilecek. Özellikle yerel yönetimler katı atık toplama taşıma ve bertaraf maliyetlerinin sürdürülebilir bir durumu kalmamıştır. Bu noktada Kentsel katı atık miktarını azaltmaya yönelik her proje değerli ve kıymetlidir. Özellikle geri dönüştürülebilir atık özelinde yapılacak çalışmalar ile yurt dışından ithal edilen kağıt, plastik vb. maddelerin geri kazanımı ile dış ticaret açığınında azaltılması ikincil bir etken olarak önümüzde durmaktadır.
Sosyal Dönüşüm vizyonu ile hem istihdama katkı sağlayarak sosyal dönüşümü, düzenli depolama sahalarına gidicek olan geri dönüştürülebilir atıkların geri kazanımı ile çevresel dönüşümü, bu hedeflere nesnelerin interneti ve blok zincir tabanlı bir sitem kullanarak teknoloji dönüşümünü sağlayarak sürdürülebilir, sosyal bir teknolojik ileri dönüşüm hedeflemektedir.
Ekosistem ortaklarımız atık üreticilerinden, atık toplayıcılarına hatta geri dönüşüm tesilerinden, ambalaj üreticilerine kadar uzanmaktadır. Birlikte var olduğumuz sürdürülebilir bir Atık Ekosistemi için sizlerin desteğini bekliyoruz. Bize müşteri değil ortak olmanızı istiyoruz.
İletişim ve işbirliği için: info@kazancimatik.com
İlanlar
Samsun Çevre Danışmanlık
Çevre Portal olarak Ankara merkezli yürütüğümüz çevre danışmanlık işlerimize Samsun Çevre Danışmanlık Hizmetleri ile devam ediyoruz. Çevre konusu çok hassas mevzuat takibi gerektiren, atık yönetimi hava yönetimi ve izin lisans yönetimi ile entegre düşünülmesi gereken ve yönetiminin uzman kişiler tarafından yapılması gereken bir hizmettir. Sizler en iyi yaptığınız işi yani üretimi ve firmanızın sürüdürülebilir karlılığını artırırken bizlerde Çevre ve Atık Yönetimi ile İzin ve Lisans işlemlerinizi takip ediyoruz.
Çevre Kanununa istinaden yapılan denetimler, birleştirilmiş denetimler ortam bazlı denetimler her geçen gün sıkılaşarak artmaktadır. Eğer tesisiniz cezalı duruma düşmesini istemiyorsanız, sizlerde profesyoneller ile çalışın. Detaylı bilgi için iletişim kısmından bize yazabilirsiniz.
Samsun Çevre Mühendisliği, Samsun Çevre Görevlisi ve Samsun Çevre Danışmanlık konularında sizlerin yanındayız.
-
İncelemeler8 yıl önce
Çevre Kirliliğinin Nedenleri
-
İncelemeler8 yıl önce
Çevre Mühendisi Maaşları -2019
-
Çevre Haberleri8 yıl önce
Çevre Sorunları Nelerdir?
-
İncelemeler7 yıl önce
Radyasyonun Zararları Nelerdir?
-
Atıksu Arıtımı7 yıl önce
Adsorpsiyon Nedir?
-
İncelemeler8 yıl önce
Toprak Kirliliği Nedir?
-
Çevre Haberleri7 yıl önce
Çevre Kirliliği ile İlgili Çizilmiş Resimler
-
İncelemeler6 yıl önce
Hava Kirliliği Nedir?
Yorum yapabilmek için kullanıcı girişi yapmış olmalısınız. Kullanıcı Girişi